Petry Zsolt: Játék az idővel - ismertető egy magánkiadású Fantasy regé

Ajánló (995 katt)

Úgy egy hónappal ezelőtt keresett fel bennünket a Fantasy Portal-on Nimretil, aki afelől érdeklődött, hogyan tudna terjeszteni, népszerűsíteni egy nem kiadó által kiadott regényt. Amit tudtunk, vállaltunk, egyelőre annyit, hogy egy rövid ismertetőt - a későbbiekben pedig egy hosszabb, komolyabb könyvajánlót - közzéteszünk a Lidércfényen, és a Fantasy Portálon, valamint értesítjük mindazokat a közösségeket, amelyek érdeklődnek az efféle olvasnivaló iránt. Ez utóbbi annyiban már teljesült, hogy a Budapesti Sárkánytűz szaküzletben megrendezett "Egy Fantasztikus nap" című rendezvényen személyesen mutattuk be a hozzánk megküldött promóciós példányt.

Lássuk hát akkor most a rövid ismertetőt Petry Zsolt: Játék az idővel című trilógiájáról.

III. számú Mezőgazdasági Kutatóintézet.
A név ártatlan, de az intézmény falain belül titokzatos, és veszélyes dolgok folynak. Az emberek időutazásról beszélnek. De a számítások pontatlanok, és miután három ember elvész az időben, elszabadul a pokol...

Hárommillió évvel ezután, (Vagy egy másik bolygón?), egy Shain-föld nevű helyen megjelenik egy Idegen, akiről azt tartják, Sharon isten küldötte. Ő, és a másik hat hős, a Hét Megnevezhetetlen: a Legyőzhetetlen, a Bosszúállók, az Öregember, a Trónkövetelő, az Idegen, a Kitaszított és a Fattyú arra hivatottak, hogy megküzdjenek Nairral, a Gonosszal, aki romlásba akarja dönteni a világot. De Nair is elhívta a maga hőseit. És ebben a játszmában senki sem az, akinek látszik...

Petry Zsolt üzenetet kap halott ikertestvérétől, amiben arra kéri, hogy menjen végig azon az úton, amin ő elindult, és fejezze be az elkezdett történetet. Zsolt először idétlen tréfának tartja a levelet, de amikor egyik pillanatról a másikra a múltban találja magát, rádöbben, hogy bátyja "képzelgései" valóságosabbak a valóságnál. Átveszi hát Csaba helyét, és nekifog, hogy testvére jegyzetei alapján megírja Sarban-kai igaz történetét, amelybe időközben ő maga is visszavonhatatlanul belekeveredik.

Akinek felkeltette a regénytrilógia az érdeklődését, az további információkat találhat az alábbi weboldalon, ahol akár meg is rendelheti az első kötetet:

Weboldal: http://jai.freeweb.hu
Megrendelés: http://www.freeweb.hu/jai/page.php?3

Előző oldal Jimmy