Fórum - Közlemények

[Előző] [1] [Következő]
Lidércfény HQ
Felhasználó
2019.07.14 13:56
9 hozzászólás
Fontos közlemény!

A Lidércfény AKF szerkesztősége jól megérdemelt éves szabadságát kivéve a nyár további részére szabadságolja magát, ami egyben azzal is jár, hogy a Lidércfény AKF júliusban és augusztusban nem jelenik meg. Tartunk egy kis szünetet, ám szeptemberben visszatérünk.

Addig jókat fürdőzünk (a saját izzadtságunkban, amikor a háztáji kiskertjeinkben kapálgatunk, gyomot irtunk, áskálódunk, terepet rendezünk), szépen lebarnulunk (amikor egy szál fürdőgatyóban a saját örömünkre leszedjük a gyümölcsfák termését, és kiássuk a zöldségeket), nagyokat pihenünk (amikor a jól végzett ház körüli munka után beszédülünk a diófa árnyékába tett napozóágyra, miután megpróbáltunk legurítani egy üveg hideg sört), elmegyünk világot látni (leginkább a szemhéjainkon keresztül a saját, belső világunkat, miután a napi feladatok elvégzése után bedőlünk végre az ágyba). Szóval számos kaland és izgalom vár minket szeptemberig, amelyeket a világért sem hagynánk ki! :-)

Azért nem hanyagoljuk el a Lidércfényes dolgainkat sem. A háttérben már folyik a munka, így remélhetőleg érdekes újdonságokkal lephetjük meg a kedves olvasótábort. Meg a kedvetlen olvasótábort is. :-)

Addig is mindenkinek további kellemes nyarat, sok-sok ihletett pillanatot, és számos leírt mondatot kívánunk!
Jimmy Cartwright
Admin
2018.12.31 12:19
445 hozzászólás
Tisztelt alkotóink!

Az alábbi fontos változásra hívjuk fel a szíves figyelmeteket:


A Lidércfény Online Kulturális Magazin szerkesztősége fenntartja a jogot, hogy a 2019. január 1-től a weboldalunkra (www.lidercfeny.hu) beküldött alkotások közül – akár külön értesítés nélkül –, saját belátása szerint írásokat jelentessen meg a Lidércfény amatőr kulturális folyóiratban (röviden Lidércfény AKF-ben), elektronikus és nyomtatott formákban.

Tehát az alkotó írásának oldalunkra feltöltésével elfogadja, hogy műve kedvező elbírálás esetén megjelenhet valamely soron következő Lidércfény AKF-ben.
[Előző] [1] [Következő]