Fájdalmas hideg - vélemények

Ugrás a műre


Ida
Admin
2020.01.30 21:41
1195 vélemény
Az állatok többsége sok átlagos emberrel találkozik és kevés vadásszal. Szentes központját kettészeli a Kurca, ami egész éveben tele van vízi madarakkal. A kacsák odamennek bárkihez, és ha a part melletti úton biciklizek, nekem kell kikerülnöm őket.

A kertünkben minden télen vannak madáretetők. Az énekes madarak pontosan tudják rólam, hogy nem tudok repülni. Ha üres az etető, a fák alsó ágain ülve üvöltenek velem, hogy azonnal csináljak valamit, mert ők éhesek, közben folyton az eget figyelik, mert a ragadozó madarak naponta többször is lecsapnak rájuk...:roll:
Tad Rayder
Felhasználó
2020.01.30 20:00
3 vélemény
Köszönöm szépen a kritikát és építő jelleggel veszem . Ebben az írásomban az mellett hogy neked is igazad van azt szerettem volna érzékeltetni az olvasóval hogy az állatok hogyan és miért félnek az embertől aki vadászik rájuk .
Ida
Admin
2020.01.29 21:40
1195 vélemény
Csak az igazán nagy testű ragadozóknak jut az a luxus, hogy nem kell folyamatosan félniük. Az összes többi állat tisztában van vele, hogy ehető. Szerinted a farkasok mit ettek ebédre?

Egy pici állat (pl. pocok, hörcsög, énekes madár) legkevésbé az ember miatt aggódik, hiszen a nap 24 órájában az embernél sokkal gyorsabb, ügyesebb és éhesebb szörnyek vadásznak rájuk...

:roll:

Előző oldal