A kvantumlakók - vélemények

Ugrás a műre


Mor-Moon
Felhasználó
2023.06.04 18:20
3 vélemény
Kedves Zsolt! A Deja-vu jelenség a multidimenzionális tudataid miatt van. Nem a te élményed történik meg kétszer, hanem a más valóságaid én-változainak szerverén történik információcsere, Sors-szomszédoddal. Ugyanazok a kvantumlények alkotják összes valóságod tudatosságait. Egy atomi rezdüléssel variálódott "szomszédod" információját dolgozza fel az elméd, és ez jele annak, hogy szellemed kapcsolódik eme csodálatos szerveződésre, amelyről tehetséget és indokolatlan tudást lehet letölteni. Ez magyarázza meg, hogy miért jelennek meg veleszületett tehetséggel emberek a világon. Megfelelő változataik már magas szintre gyúrták azt az adott képességet, ezért önmagadtól tanulod a zsenialitást, és más valóságénjeid meg tőled szerzik meg az általad megszerzet tapasztalatokat. Szuper énjeid a legfejlettebb változataid, akik könnyedén léteznek egyszerre több valóságodban és közel végtelen tudással vándorolnak változataik között, így megalkotva a történelmi jelentőségű személyeket, akik az Emberiség fő Sorsváltoztatói.
Jimmy Cartwright
Admin
2023.06.04 15:47
284 vélemény
Igazán nincs mit! :-)

Épp a minap beszélgettünk barátaimmal hasonlóan érdekes témákról, összecsúszó párhuzamos világokról (és hogy ennek egyik jelensége lehet-e a deja-vu jelenség), egyikből másikba átkerülő tárgyakról, falba "beragadt" emberi csontvázról, meg ilyesmikről annak tükrében, hogy ezek a jelenségek kapcsolhatóak-e a kvantummezőhöz.

Aztán elolvastam és kitettem ide ezt az írásod...
Régóta mondom én, hogy nincsenek véletlenek. :-)
Mor-Moon
Felhasználó
2023.06.04 11:26
3 vélemény
Kedves Zsolt! Igen megtisztelő a véleményed, hálásan köszönöm, hogy elgondolkoztál rajta, és pozitív véleménnyel nyilatkoztál az elméletemről. Furcsa gondolkodó vagyok, és a jövőben is szeretném megosztani számotokra elképesztő írásaimat a Mindenségről.
A Dualizmus a Multiverzumunk alaptörvénye, de a mi adott szempontunkból nem tűnik ez ilyen egyértelműnek. A kvantumlények tudatunkat megszerkesztve kétféle pólust képviselnek és adott arányuk határozza meg egy valóság teremtményének identitását. Van ahol én szupergonosz vagyok, és van ahol szent. A két véglet közötti állapotok összes variációja létezik, és az adott világegyetembe megtestesül. Jelen variációnkban én a feltétel nélküli szeretetet képviselem. A spirituális összetartozást és fajtársaim szellemi fejlődésének elősegítését tűztem ki eszmémül. Hálás vagyok a Mindenségnek, hogy ezen erőket képviselhetem egy világban, ahol ez a csodálatos elgondolás vesztésre áll.
Jimmy Cartwright
Admin
2023.06.03 16:50
284 vélemény
Érdekes és tényleg elgondolkodtató írás.
Szóval elgondolkodtam, miközben olvastam, és többek között ez a gondolat fogalmazódott meg bennem, miután ezt a részt elolvastam:

"terve szerint ez egy kétpólusú Multiverzum kellett, hogy legyen, amely a tapasztalás magasiskolája a benne megalkotott teremtmények számára."

Feltételezem, ez a dualista filozófiára épülő gondolat. Ám a világ maga valójában nem duális, ebből kifolyólag maga az ember sem az. Bár igaz, vannak a világban ellentétes oldalak (világosság-sötétség, fény-árnyék, hideg-meleg, közel-távol, szilárd-légnemű, stb.), ezek mindig egy sokkal komplexebb dolog két pólusán helyezkednek el, közöttük megszámlálhatatlan árnyalattal, lehetőséggel, és ezeket az ember szereti kihangsúlyozni, időnként szélsőségesen eltérő módon.

Ám azt is be kell látni, hogy önmagában az ember is rendkívül sokrétű. Mindenkiben megvan a jóra és a rosszra való cselekvési ösztön, meg a kettő között számtalan más érzelem, értékrend, gondolat.

Persze az "egyáltalán nem érdekel" szintű dolgoknak is van ellenpárja, ami tulajdonképpen "FANatizmus", ám közben itt is van olyan, hogy "csak annyira érdekel, hogy legyen valamennyi rálátásom".

Azt is lehet mondani valamire, hogy kék, de ha csak ennyit mondasz, akkor vajon az, akinek mondod, el tudja-e pontosan dönteni, hogy milyen kék? Sötétkék, égkék, királykék, világoskék, Lidérckék? :-)

Szóval mindig van valami a kettő között, bármit is hasonlítasz össze, mérsz meg.

Szerintem nem érdemes végletekben gondolkodni, és még ha tudományosan bebizonyítják, hogy valami ettől-eddig terjed, ott is figyelembe kell venni a két határérték közötti minden más értéket a hiteles, pontos tudományos eredményhez.

Sajnos mindezektől függetlenül magam is azt látom, tapasztalom a világban, hogy a köztes dolgok mindenhol kimaradnak, elfelejtődnek. A politika tipikusan ilyen (talán az USA-ban a legszembetűnőbb módon), de közéleti dolgok is vagy ilyenek, vagy olyanok (lásd pl. a szegény hegymászó esetét).
Úgy tűnik számomra, hogy kezd kiveszni a világból a józan ész, a logikus gondolkodásra való képesség. Mert bár gyakorlatilag bármilyen információhoz hozzáférhetünk, mégis egyre inkább az érzelmek diktálják a cselekedeteket.

Ám ezzel végső soron akkor mégis eljutunk oda, ami a kis kvantumlakó célja volt azzal, hogy kétpólusú Multiverzumot hozzon létre. Mégis elképzelhető, hogy neked van igazad? :-)

Előző oldal